با عرض سلام خدمت دکتر ربیعی
من جوان 25 ساله ای هستم که در طی هفته گذشته به علت سنگین شدن گوش سمت راستم به پزشک عمومی مراجعه کردم که با تشخیص جرم گرفتگی گوش و کثیفی مجرای گوش قطره گلیسیرین فنیکه را برایم تجویز کردند و از من خواستند بعداز چند روز برای شستشوی گوش دوباره مراجعه کنم
بهر حال من بعداز چند روز مراجعه و گوشم را شستشو دادم که در اثر شستشو هیچ شنوایی قبلی ام حاصل نشد بلکه بدتر شد
روز بعد به پزشک متخصص مراجعه کردم وتشخیص دادن که پرده گوشم پاره شده است علت اصلی پارگی را دیگر تشخیص نمی دهم در اثر شستشو بوده یا ...
بهر حال الان برایم معضل ودردسر شده که چه کاری انجام دهم
دکتر متخصصی که مراجعه کرده ام چند تا قطره وپماد تجویز کردند وگفتند 1 ماه دیگر مراجعه کنم
آیا پرده گوشم ترمیم پذیر هست یا باید عمل جراحی انجام گیرد
اگر بخودی خود ترمیم پذیر هست چکار باید انجام دهم
آیا نیاز به مصرف داروی خاصی دارم
در این زمینه راهنماییم کنید دکتر
اجرکم عندا...[/b]
عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 235 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 29 آبان 1389 - 00:03 عنوان:
برای من خیلی بیش اومده که در حال معاینه مریض بودم و دیدم برده گوشش باره است ، در حالی که خودش اصلا از این موضوع خبر نداشته . شما هم ممکنه از قبل این مشکل رو داشتید یا ممکنه که به تازگی برده گوشتون باره شده باشه ( یعنی از همون زمانی که احساس سنگینی در گوشتون کردید ) . اگه تازه باره شده باشه خودش ترمیم میشه . فقط مراقب باشید وقتی به حمام میروید ، آب وارد گوشتون نشه چون ممکنه مانع ترمیم کامل برده بشه . همانطور که دکترتون هم گفتند ، باید یک ماه صبر کنید چون ترمیم برده یک تا یک و نیم ماه طول میکشه _________________ هما باران دوست
کارشناس شنوایی شناسی
مدیر انجمن
عضو شده در: 22 آبان 1389
نمره ( point ): 6 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 27 آذر 1389 - 22:22 عنوان:
سلام خانم دکتر باران دوست از راهنماییتون خیلی ممنونم حالا این مشکل برام پیش اومده دوباره مزاحمتون شدم
حدودا 1 ماهی هست که پرده گوشم پاره شده ودکتر بهش وقت داده تا یکی دو ماه که شاید ترمیم شه ،20 روزی از پارگی گذشته چند روز پیش به یه دکتر عمومی مراجعه کردم گفتش که قارچ تمام گوشتو فرا گرفته یه قطره قارچ بهم داد که هر 4 ساعت 1 بار بریزم تو گوشم
چند بار که از این قطره استفاده کردم گوشم که تا حالا هیچ دردی هیچوقت ازش احساس نکردم با ریختن اون قطره درد می گیره از طرفی دکترم گفت که نباید آب به گوشم برسه اما این قطره گوشمو کاملا خیس می کنه
حالا نمیدونم از این قطره استفاده کنم یا نه؟
آیا استفاده بکنم برا گوشم مشکلی ایجاد نمیکنه یا در روند ترمیم خودبخودی اخلال ایجاد نمی کنه
یا استفاده نکنم در این صورت عفونت قارچی به گوشم آسیب نمیرسونه؟ این قارچ رو به چه طریقی میتونم درمان کنم
در ضمن دکترم گفت که یک پنجم پرده گوشم پاره شده نمیدونم به ترمیمش امیدوار باشم یا نه
در ضمن دکترم آقای ربیعی بودش که گفت برو 1 ماه دیگه برگرد
مرسی
سلام
دوست عزیز دکتر متخصص رفته اید و تشخیص پارگی پرده گوش داده است و برای درمان قارچ گوش پیش پزشک عمومی رفته اید؟؟؟؟؟؟
وقتی گوش شما مشکل به این بزرگی دارد فقط باید تحت نظر متخصص باشید چون اگر پارگی پرده گوش شما تازه باشد با ریختن قطره دیگر بهبود نخواهد یافت و درمان جراحی لازم میشود
حال چه تضمینی وجود دارد که تشخیص عفونت قارچی صحیح باشد
چرا موضوع را جدی نگرفته و به پزشک متخصص مراجعه نکردید؟
اگر مشکل ماندگاری برای گوشتان رخ دهد خودتان را باید ملامت کنید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید