Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - ترومای حنجره
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات راه هوائی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
ترومای حنجره
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
09183369213j
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 15 تیر 1390

نمره ( point ): 32
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 16 تیر 1390 - 19:24    عنوان:  ترومای حنجره پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Exclamation با سلام . حقیر ورزشکاررشته وزنه برداری هستم سال 85حادثه ناگواری برایم پیش آمد وزنه 175کیلوگرمی از دستم افتاد رو سینه ام واز ناحیه سینه وگلو دچار آسیب شدم بعد از 2ماه مشکل ریه ام برطرف شدولی از ناحیه نای وحنجره ام دچار شکستگی نای وفلج دو طرفه تارهای صوتی شدم درحال حاضر لوله تراک ندارم ونفس کشیدنم در حالت عادی بد نیست واز نظر صدا ،توی فضای سربسته مثل منزل صدام خوبه ولی در جاهای عمومی صدام زیاد شنیده نمی شه .العان جای لوله تراک نزدیک به 1ساله بسته شده ولی دست که میزنم از زیر پوست به شکل 2تا استخوان در اومده در ضمن ترمیم نای هم داشته ام .خواهشا در مورد جای لوله ترک که چرا این طور شده توضیح بفرمایید ودر مورد این که نفس وصدای من در مرور زمان بهتر می شه یا نه .واگه لازمه که در مطب خدمتتون برسم ... ممنونم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
09183369213j
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 15 تیر 1390

نمره ( point ): 32

پست تاریخ: پنج‌شنبه 16 تیر 1390 - 19:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

09183369213j نوشته است:
! با سلام . حقیر ورزشکاررشته وزنه برداری هستم سال 85حادثه ناگواری برایم پیش آمد وزنه 175کیلوگرمی از دستم افتاد رو سینه ام واز ناحیه سینه وگلو دچار آسیب شدم بعد از 2ماه مشکل ریه ام برطرف شدولی از ناحیه نای وحنجره ام دچار شکستگی نای وفلج دو طرفه تارهای صوتی شدم درحال حاضر لوله تراک ندارم ونفس کشیدنم در حالت عادی بد نیست واز نظر صدا ،توی فضای سربسته مثل منزل صدام خوبه ولی در جاهای عمومی صدام زیاد شنیده نمی شه .العان جای لوله تراک نزدیک به 1ساله بسته شده ولی دست که میزنم از زیر پوست به شکل 2تا استخوان در اومده در ضمن ترمیم نای هم داشته ام .خواهشا در مورد جای لوله ترک که چرا این طور شده توضیح بفرمایید ودر مورد این که نفس وصدای من در مرور زمان بهتر می شه یا نه .واگه لازمه که در مطب خدمتتون برسم ... ممنونم
Exclamation

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 988

پست تاریخ: جمعه 17 تیر 1390 - 12:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
تغییراتی که در زیر پوست احساس میکنید ناشی از بافتهای جوش گاهی و اصطلاحا اسکار است و نیازی به درمان ندارد
در مورد بهبود صدای شما و نفس باید بررسی داخلی حنجره صورت گیرد

محل کار من اصفهان است و اگر میخواهید راحتتر درمان شوید به بیمارستان امیراعلم تهران مراجعه فرمایید

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید