تاریخ: چهارشنبه 18 آبان 1390 - 10:25 عنوان: احساس گرفتگی و صدای عجیب در گوش ر
با عرض سلام و خسته نباشید،من 32 سال دارم و 2سال پیش یکروز بشدت عصبانی شدم وبا صدای بلند فریاد زدم،از آن موقع هنگامیکه عصبانی میشوم و یا با صدای بلند حرف میزنم درون گوش راستم صدایی (مثل پر زدن پروانه در یک محیط کوچک)میشنوم وگوشم احساس گرفتگی میکند(مثل اینکه گوشم پر از هواست).البته از چندین سال قبل نیز همین گوشم هنگام صحبت با تلفن،صدای تق تق می داد و اذیتم می کرد...چند روز پیش هم هنگام شنا وقتی شیرجه زدم از گوش راستم دردی شدید مثل رعد تا گلوم تیر کشید...درضمن من 7سال قبل سمت راست صورتم دچار کرختی شد که با گرم کردن آن ناحیه کرختی صورتم خوب شد ولی پلک چشم راستم تغییر شکل داد(بداخل حفره چشمم کشیدگی پیدا کرد) و در کنار پلک چپم نامتقارن میباشد...الان احساس میکنم عصب چشم و گوشم به نوعی با هم درگیرهستند...خیلی ممنون میشم که کاملا این مشکل را توضیح بدید و راهنماییم کنید،چون خیلی آزارم میده .
دوست عزیز سلام
مواردی که گفتید میتواند بشدت آسیب پرده گوش را مطرح کند و لذا بررسی با نوار گوش نیز لازم دارید اگر استرس روزانه را کم نکنید احتمالا عصب صورت شما بطور کامل دچار مشکل خواهد شد حتما در نحوه زندگی خود تغییرات آرامش بخش ایجاد کنید _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید