سلام.من 23 سالم هست و مدتهاست كه دكتر متخصص تشخيص دادن من انحراف بيني به سمت راست دارم.
شبها درخواب خرخر ميكنم و لوزه سمت راستم نيز به تشخيص دكتر ورم دارد.
درحال حاضر تصميم به عمل جراحي دارم اما مردد هستم كه باعمل جراحي انحراف آيا عمل زيبايي هم انجام بدم يا نه؟يه مقدار ميترسم و نميدونم آيا بعدا براي تنفسم ايجاد مشكل خواهد كرد يا نه؟
سلام
وزن شما ایده آل است؟ اگر وزن شما بالاست، دلیل خرخر شما وزن است
انجام عمل انحراف بینی نیاز به بررسی کامل داره و تصمیم به عمل همزمان زیبایی موارد متعددی را پیش میاره که نمیشه یک باره در موردش تصمیم گرفت _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
سلام دکتر جان.من دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستم.حدود 2 ماه هستش که جراحی زیبایی بینی انجام دادم.هنوز درصدی از جای قوض بینی بنده باقیست و انحراف تقریبا جزعی که قبل از عمل داشتم نیز کماکان بر قوت خود باقیس.بینیمم اصلا اون چیزی نیست که میخوام کاملا زشت و نا هماهنگه . دکترم فوق پلاستیک داره استاد دانشگاه تبریزه.هر وقت ویزیت میکنه فقط میگه درست میشه و همه چیز خوبه اما من خودم میدونم که خوب نیست.لطفا منو راهنمایی کنید(من بینی تقریبا نیمه گوشتی داشتم)
با سلام
باید پس از 6 ماه برای بررسی نهایی نتیجه عمل اقدام کنید دو ماه زمان زیادی نیست اما اگر الان ظاهر مشکل بارز نداره نگران نباشید
اگه امکان داشت عکسهای خود را برای بررسی ارسال کنید _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
به تلفنی که در صفحه اصلی سایت گذاشته شده زنگ بزنید _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید