سلام
پس از عمل جراحي زيباي بيني و برداشته شدن بخشي از استخوان وغضروف بيني ايا پوست اضافي بيني هم برداشته مي شود و ايا مي شود جراح پوست بيني را جمع نكند؟
دوست عزیز سلام
در حین جراحی بینی ، پوست اضافی برداشته نمیشود و در واقع ضرورتی برای اینکار وجود ندارد.
کلمه پوست اضافی نیز به نظر من صحیح نیست.
بدن انسان قادر است در شرایط متفاوت تغییراتی در خود ایجاد کند و با آن شرایط خود را تطبیق دهد. پس از عمل جراحی بینی نیز ، پوست خود را با شرایط جدید وفق داده و در محلی که فضای جدید ایجاد شده است بطور مناسبی جمع شده و اگر خونریزی و بافت اضافی وجود نداشته باشد ، بطور کامل شکل بستر را بخود میگیرد.
بیمار باید از خورشید دوری کند، در جای خیلی گرم نباشد، زیاد حرف نزند و بینی را دستکاری نکند ( مراقبتهای ذکر شده را انجام دهد) تا پوست بتواند کامل شکل بگیرد. _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
Sohrabrabiei@yahoo.com
با سلام دوباره
اقاي دكتر از اينكه به سوال من جواب دادين متشكرم ولي خواستم بدانم پس فرورفتگيهاي هلال مانند كوچكي كه پس از جراحي زيبايي بيني بر پوست قسمت پاييني كناره هاي بيني ( به عبارت ديگر بالاي پره هاي بيني) بوجود مي ايد به خاطر چيست چون من بعد از عمل بيني ام كه گوشتي بود اين فرو رفتگيها در كنار بيني بوجد امده كه با ان مشكل دارم
با سلام
اینحالت بخاطر بروز بافتهای جوشگاهی ( اسکار ) در محل عمل در بینی هایی است که پوست ضخیمی دارند به شرطی که ظریف باشند.
بینی های پوست ضخیم ( گوشتی ) کاندید مناسبی برای رینوپلاستی نیستند و یکی از مشکلاتشان اسکار نامنظم است که معمولا بعد از 6-12 ماه کمی کمتر میشود _________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
سلام.
اقاي دكتر شرمنده كه باز هم سوال مي كنم و وقت شما رو ميگيرم .
شما گفتين كه (به شرطي كه ظريف باشند). منظورتان اين است كه اگر اين هلالي شكل ها ظريف نباشند ممكن است به خاطر اسكار نباشند و ايا دليل ديگري دارند؟
دوست عزیز سلام و پیشاپیش عیدتان مبارک.
هر چه سول داشته باشید من با کمال میل جواب میدهم و اصلا نگران نباشید.
در حین عمل جراحی رینوپلاستی ، از قسمت فوقانی غضروف های تحتانی- جانبی بینی مقداری برداشته میشود تا ظاهر نوک بینی جمع تر شود.
ممکن است حالت مثلثی که میفرمائید مربوط به قسمتی از غضروف باشد که برداشته شده است. اگر از نظر زیبایی برایتان مشکلی ایجاد نموده است با پزشک خود نیز مشورت کنید تا شما را بیشتر راهنمائی کند.
در هر حال، وسواس بخرج ندهید
_________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
عضو شده در: 11 اردیبهشت 1386
نمره ( point ): 60 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: یکشنبه 23 اردیبهشت 1386 - 12:55 عنوان:
سلام دکتر ربیعی عزیز
بخیه های پره های بینی ای که بعد از رینوپلاستی هنوز هم اثرش روی پوست مشاهده میشه رو چکار باید کرد ؟ (آیا میشه در عمل دوم روی اونا کار کرد تا محو بشه ؟)
با تشکر _________________ سامان طبرسی
moondance_181@yahoo.com
آثار بخیه ها = اسکار را میتوان اصلاح کرد و روشهای متعددی وجود دارد که به آنها اسکار رویژن میگویند.
میتوان "میکرودرم ابرژن" یا همان " تراش پوستی ظریف" انجام داد. بستگی به ماهیت اسکار دارد.
از پیلینگ های شیمیایی هم میتوان استفاده کرد که در چنین مواردی کمک همکاران متخصص پوست بسیار کارساز خواهد بود.
_________________ دکتر سهراب ربیعی
Sohrabrabiei@yahoo.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید